Busca el tresor del Tòfol de Vallirana!

Diuen que el Tòfol de Vallirana (guerriller carlí) tenia amagat un tresor a les Muntanyes d’Ordal i nosaltres som les encarregades d’ajudar els nens i nenes més aventurers a trobar-lo!

En que consta l’activitat?

A traves d’un petitresort recorregut d’uns 4km i dificultat baixa, anireu trobant pistes que us ajudaran a arribar al punt final, el tresor!

Els tenim escampats pels boscos de Vallirana i estan tots geolocalitzats. Entre dos i tres dies abans del dia reservat
rebràs per correu electrònic un mapa la descripció, pistes i unes coordenades que amb el google maps del mòbil veuràs el lloc exacte on t’estarà esperant!!!

Segur que el trobaràs!

Com funciona?

Podreu realitzar l’activitat tots els caps de setmana de març a juny, sota reserva prèvia.

El dia que ens hagis indicat hi haurà el tresor esperant-vos a partir de les 10h. Podeu venir a buscar-lo en qualsevol moment del matí (fins les 14h), ja que es una activitat lliure. Però tranquils, si teniu problemes per trobar-lo, podràs contactar amb nosaltres per telèfon el mateix dia i t’ajudarem!

A més, necessitarem que ens donis el nom dels nens/es, ja que el tresor va acompanyat d’un pergamí personalitzat pel mateix Tòfol!

Els vostres fills tindran una experiència inoblidable: trobar el seu tresor enmig del bosc!

TAMBÉ PER FESTES D’ANIVERSARI! Consulta preus

Preu

El cost d’aquesta activitat es de 20€ per família.

El pagament de l’activitat es farà per transferència i per avançat, la reserva serà efectiva al moment de rebre per correu electrònic el comprovant de transferència indicant el nom de la persona que fa la reserva.